top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTwenteTravelz

Vakantiepark Twente

Twente is een prachtige streek om je vakantie te vieren. Mensen die wonen in Twente, de zogeheten Tukkers, zijn zeer gastvrije mensen en doen alles op hun eigen tempo. ‘Heanig an doen’, noemen ze dat. Ook hebben de Tukkers een goede gezonde portie Nederlandse nuchterheid in zich zitten. Daarnaast houden ze ook wel van een bijzonder droog grapje. Woordgrapjes doen het dus altijd best goed. Wil je helemaal indruk maken, studeer dan wat grappen in van Herman Finkers. Lijkt het je wat om vakantie te vieren op een vakantiepark in Twente? Bekijk dan de opties voor een vakantiehuisje huren in Twente. 




Naast Twente ligt Salland, een mooie streek die het nationaal park Sallandse Heuvelrug onder zijn hoede heeft. Dit nationale park behoort tot een van de laatste plekken waar je een bijzondere vogel kunt vinden: de Korhoen. Ook is deze regio uitermate geschikt voor mensen die houden van een actieve vakantie. Wanneer je dus in de buurt bent in Overijssel moet je zeker een stop maken bij dit park. Wil je nou overnachten in Overijssel op een bijzondere manier? Bekijk dan de mogelijkheden voor glamperen. Overijssel heeft veel mooie natuurplekken waar je luxe kunt kamperen in de natuur in een mooie luxe accommodatie. Voor glamping Overijssel advies verwijzen we je door naar de site van Mölke. Hier bespreken ze de mogelijkheden voor glamping op hun park. Zo heb je er een Boomhut aan het water, een Reggecottage en een Reggehooiberg. 



Vind je glamping te duur, of heb je geen behoefte aan de luxe en wil je back to basic en lekker gaan kamperen met een tent of caravan bekijk dan eens een camping aan een rivier. Deze camping in Rijssen heeft veel leuke activiteiten, faciliteiten en ligt op een mooie plek. De camping is overigens ook nog eens beoordeeld met 5 sterren door de ANWB. Dus mocht je een gokje willen wagen, hier zul je eigen geen risico lopen op een slecht verblijf. Een vakantie om niet te vergeten, op een positieve manier!



1 weergave0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page