top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTwenteTravelz

Twente Travelz: Welke vergelijkers zijn nou de besten?


Wanneer je tegenwoordig op zoek gaat naar vakanties, of bungalows, of campings dan kom je allerlei verschillende sites tegen! Welke site is nou te vertrouwen? Wat maakt een site nou goed? Laten we je in ieder geval al even duidelijk maken: Elke vergelijker, die doorverwijst, is te vertrouwen. Wanneer je gaat boeken en je moet een andere partij betalen, dan is het altijd even opletten, hier komen we later op terug!


Bij Twente Travelz houden we van een aantal dingen: Een overzichtelijke site, filtergemak, ruim aanbod, what you see is what you get en zogehete goede usability. Dit wil zeggen dat de website makkelijk in gebruik is. Op deze eisen hebben we een aantal sites gevonden waarvan wij denken dat je er veel aan hebt!


Supertrips

Supertrips is een mooie overzichtelijke site die bijzondere overnachtingen op een rij zet, overal ter wereld! Zo heb je vakanties in Nederland, maar ook in IJsland, De VS, Costa Rica, noem maar op! Het fijne aan Supertrips is dat je kunt kiezen welke soort overnachting je wilt, en in welk land! Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld glamping!


Topcampings

Wanneer je op zoek bent naar een camping in Nederland of Europa is een vergelijksite wel zo handig. Twente Travelz kiest daarom voor TOP Campings. Deze vergelijksite kiest alleen de beste 4- en 5-sterren campings voor je uit! Zo kun je bijvoorbeeld je verblijf filteren op locatie, ligging, faciliteiten, en type verblijf. Ideaal!


Campingzoeker

Campingzoeker is ideaal voor de Benelux. Deze site is wat grafischer ingesteld dan TopCampings. Hierdoor is het iets gemakkelijker vinden. Filters zijn hier globaal wat het makkelijk maakt om te zoeken!


Tussenpersonen betalen?

Zoals in het begin van deze blog werd vermeld kan het zijn dat je een tussenpersoon betaald voor je vakantie, niet rechtstreeks het park. Voordelen hiervan zijn dat er vaak partijen zijn die heel groot zijn/veel macht hebben en bekend zijn en daardoor goede prijzen weten te regelen voor je. Nadelen zijn dat je vaak een extra stap/ding moet doen voor je reservering. Let altijd bij een onbekende partij op of ze onderdeel ze een stempel hebben of lid zijn van de ANVR en Thuiswinkel Waarborg. Bekijk ook altijd even de reviews van de sites. Let wel op: Negatieve reviews zijn altijd wat vreselijker/erger dan dat ze daadwerkelijk zijn. Dit zijn vaak ontevreden mensen die behoorlijk wat negatiefs neerzetten. Vertrouwde sites/merken zijn uiteraard: ANWB, Belvilla, Booking.com en Trivago.



0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page