top of page
  • VakantieTips

Kindercamping Nederland

Bij Topcampings zoeken we alleen de beste campings voor je uit, zo ook deze blog met speciaal voor jou een Kindercamping in Nederland die aan onze kwaliteitseisen voldoen! Een goede kindercamping is een kindercamping waarbij er genoeg te doen is voor kinderen, waarbij een camping voldoet aan kindvriendelijke faciliteiten en waarbij er over het algemeen gedacht is aan kinderen. Dat klinkt vrij logisch en simpel, maar er komt meer bij kijken. Zo heeft deze camping animatie voor kinderen tot 12, is er een binnen- en buitenspeeltuin, is er een sportveld, heeft het dinercafé een kindermenu en pannenkoeken, veel activiteiten voor buiten, skelters te huur en nog veel meer. Naast deze faciliteiten is er ook nog een zwembad.



Camping met binnenzwembad

Het is natuurlijk ontzettend fijn voor kinderen om te verblijven op een camping met binnenzwembad. Zo kunnen de kinderen zich namelijk vermaken en spetteren, ook als het slecht weer is. Het fijne aan deze camping met binnenzwembad is het feit dat er een 1.40m diep bad is om te zwemmen. Daarnaast heeft het zwembad een peuterbad voor de kleintjes om zich te vermaken. In het peuterbad vind je een aantal speeltoestellen en een glijbaantje. Is het mooi weer, dan kun je naar de rivier en daar zwemmen of spelen in het zand van het strandje dat is aangelegd. Lekker genieten op Twents boerenlandschap in de Reggestreek.



Baby Vakantie Nederland

Ook aan de allerkleinste vakantiegangers is gedacht. Ook al ben je net vader of moeder, je hebt je vakantie net zo hard nodig. Vandaar dat er is gedacht aan een baby vakantie nederland voor de ouders met de kleinste vakantiegangers! Er zijn speciale accommodaties ingericht voor de kleintjes, met ledikant, baby verschoonplek, stoelen en meer. Ook zijn er op het park voldoende verschoonplekken zodat je je niet druk hoeft te maken. Er is rust, voldoende ruimte en je kunt heerlijk je baby in slaap wandelen wanneer hij/zij moe is.



2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page