top of page

Genieten in Overijssel aan het water

Natuurlijk nieuwsgierig

Home: Welkom
Home: Blog2
  • beheerder

Uit eten met Familie

Ieder jaar prik je met je hele familie een datum voor de zogeheten familiedag. Leuk! Tot dat je het zelf moet organiseren. Je hebt inmiddels zelf de leeftijd behaald dat je kinderen weer kinderen hebben, en je neven en nichten hebben al kinderen die inmiddels tieners zijn. Heel veel variatie in leeftijden dus. Nu is een activiteit plannen niet zo’n probleem, het gezamenlijk eten is waar je tegenaan loopt. Je wilt namelijk een kindvriendelijk restaurant, maar tevens een restaurant waar je lekker kunt eten. Je kunt meerdere dingen combineren en iets bijoznders is hot stone cooking.


Hot stones gerechten eten is populair aan het worden en is al razend populair in amerika. Maar wat is hot stone cooking? Met hot stone cooking grill je je eigen gerechten op jouw manier, op een lavasteen. Deze stenen worden in een oven gedaan en geserveerd op tafel met stukken vlees, vis of gevogelte. Braad of bak zelf je eigen vlees terwijl je gezellig nababbelt over de familieactiviteiten. Ideaal! Wel opletten met de kleintjes natuurlijk. De stenen zijn heet, maar staan op tafel dus je zult waarschijnlijk geen problemen hebben. Ook kun je genieten van streekproducten uit de regio, zo heb je bijvoorbeeld heerlijk kalfsvlees van eigen (Twentse) bodem!

Vind je het hot stone cooking te riskant dan kun je altijd nog kiezen voor een familierestaurant. Typerend voor deze restaurants zijn ruime keuzes in a la carte, speciale menukaarten voor groepen en kindermenu’s voor de kinderen. Een voordeel bij dit familierestaurant in Twente is dat er naast het restaurant een binnenspeeltuin is die gratis te gebruiken is voor gasten van het restaurant. Nog idealer is het overzicht dat je hebt op de kinderen terwijl je aan het tafelen bent, want er is een raam waar je rechtstreeks de binnenspeeltuin in kunt kijken. Zo heb je de perfecte familiedag georganiseerd en hoef je je het jaar erop niet meer druk te maken om de organisatie!


5 weergaven0 opmerkingen

Links

Bezoek deze website eens als tip!

Home: Kop
bottom of page